A Tisza és környéke hazánk egyik legszebb természeti látnivalója, mely vadregényes tájaival minden természetrajongót magával ragad. A különleges hangulatot megkoronázza a jellegzetes növény- és állatvilág, amibe betekintést nyerhetnek az oda látogatók. A Tisza izgalmas világát meg lehet ismerni gyalogosan, a part mentén haladva, de ha Ön nem mindennapi módon fedezne fel egy nem mindennapi környezetet, egy vízitúra a tökéletes megoldás!

A szervezett kenutúrák teret adnak annak, hogy a résztvevők kiélvezzék az evezés örömét, ugyanakkor van idő megcsodálni a táj szépségét és megismerni élővilágát is. Mindez teljesen biztonságos körülmények között, tapasztalt szakemberek vezetésével zajlik. Ha úgy érzi, ez az Önnek való program, érdemes megismernie a lehetőségeket, hogy még inkább magával ragadja a vízitúra a Tiszán!

A Vidám Delfin csapata többféle kenutúrát szervez a Tiszán és környékén, és mindegyik opció más jellegzetességgel várja a résztvevőket. Attól függően, hogy mennyi időt szeretne a programmal tölteni és mennyire rutinos a vízitúrázásban, többféle időtartamú és útvonalú kenutúra közül válogathat. Egynapos programtól egészen a teljes héten át tartó túráig vannak lehetőségek, szervezünk kifejezetten pihenős, elsősorban családoknak szóló vízitúrát a Tiszán, de azok számára is kedvezünk, akik aktívabban szeretik tölteni szabadidejüket.

Felkeltette érdeklődését a vízitúra lehetősége? Böngésszen bátran az induló kenutúrák között, és szervezzen egy izgalmas nyári programot családjával vagy barátaival! Amennyiben szeretné megismerni a részletes programot és a jelentkezés feltételeiről, menetéről is szívesen tájékozódna, látogasson el www.vizitura.com weboldalunkra! Ha honlapunkon nem találta meg a válaszokat kérdéseire, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén! Hívjon minket a +36-30-230-9698-as telefonszámon vagy írjon nekünk üzenetet az iroda@vidamdelfin.hu e-mail címre! Egy víztúra a Tiszán olyan különleges program, amit nem éri meg kihagyni, jelentkezzen programjaink egyikére, és fedezze fel velünk hazánk egyik kincsét!