„Itt van az ősz, itt van ujra,

S szép, mint mindig, énnekem.

Tudja isten, hogy mi okból

Szeretem? de szeretem.”

Az ősz megosztó évszak: általában vagy imádják az emberek vagy kifejezetten kellemetlen időszaknak tartják. Tény, hogy rendkívül sok arca van, azonban azt biztos, hogy ilyenkor mindenki egy kicsit lejjebb vesz a lendületből. Ahogy egyre hűvösebb az idő és egyre korábban sötétedik, arra sarkall, hogy pihenjünk, meleg takarók között élvezzük egymás társaságát. Éppen ezért tökéletes ez az időszak egy kis wellnessre is, ráadásul számtalan belföldi szállásajánlat között válogathatnak az érdeklődők.

Hogy mi alapján érdemes kiválasztani a belföldi szállást? Természetesen mindenkinek más a fontos, azonban biztosan nem járhatunk rosszul, ha olyan helyre megyünk, ahol szabadtéri programlehetőség is van, de wellness is rendelkezésre áll, illetve kényelmes, jól felszerelt szobákkal várják a vendégeket. Ezen kívül érdemes figyelembe venni, hogy van-e étkezési lehetőség, akár csak reggeli, de még jobb, ha a belföldi szállás félpanzióval is foglalható, így nem kell éttermet keresgélni.

Annak, aki a tökéletes belföldi szállásajánlatot keresi a pihenéséhez, a Sokoró Fogadót ajánljuk figyelmébe. Szállásunk a Sokorói dombok között található, csodás környezetben, wellness részleggel, számtalan programlehetőséggel. Belföldi szállásunk őszi csomagajánlata igen kedvező, gondoskodunk róla, hogy vendégeink semmiben se szenvedjenek hiányt. A csomag félpanziós ellátást tartalmaz, így az étkezés is megoldott. Nálunk nincs hiány beltéri és szabadtéri programokból sem és szívesen látjuk a család minden tagját: 35 m2-es játszószobával várjuk legkisebb Vendégeinket is.

Amennyiben a tökéletes belföldi szállásajánlatot keresi, látogasson el honlapunkra, a www.sokorofogado.hu weboldalra, ahol megtalálja a részletes leírást! Ha kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a 06 20/389-1323-as telefonszámon vagy a soklofog@t-online.hu e-mail címen! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére.