Idén szinte egész szeptemberben élvezhettük az indián nyár adta kellemes meleget, ám az október és november már igazi hűvös, csapadékos őszi időjárást ígér. Hiába gyönyörű az őszi táj, ilyenkor már kevésbé vágyunk a szabadba, jól esik viszont feltöltődni különféle wellness szolgáltatások igénybevételével. Bár erre ma már rengeteg embernek saját lakóhelye közelében is van lehetősége, egy néhány órás kikapcsolódásnál sokkal jobb megoldást jelent egy wellness hétvége!

Ma már a belföldi szállások jelentős része szépen kiépített wellness részleget biztosít, ami nem meglepő, hiszen sokan vágynak arra, hogy néha maguk mögött hagyják egy kicsit a mindennapi problémákat. Az úszás, pezsgőfürdőzés és szaunázás mind nagyszerű formáját kínálja a feltöltődésnek, mégsem mindegy, milyen szállást választ, aki szeretne elutazni néhány napra. Az ideális szállás ugyanis teljes körű szolgáltatást kínál, és a wellness részlegen felül otthonos környezettel, kényelmes szobákkal, valamint ízletes ételekkel és italokkal várja a pihenni vágyókat. Ön már tudja, hogy az őszi szálláshelyek közül melyik az, ami pontosan ezt nyújtja és ahol szívesen tölt el néhány napot?

A Sokoró Fogadó a legkiválóbb belföldi szállások egyike, ami tökéletes kikapcsolódást kínál a borongós őszi hónapokban is! Kifejezetten őszre tervezett csomagajánlatainkba természetesen a wellness részleg korlátlan használata is beletartozik, beltéri medencével, szaunával és pezsgőfürdővel várjuk a vendégeket. A wellness hétvége szerintünk úgy teljes, ha gasztronómiai élvezetekben is bővelkedik, érkezéskor üdvözlőitallal, majd pedig svédasztalos reggelivel és vacsorával szeretnénk teljessé tenni a nálunk töltött időt.

Ha érdekli, hogy pontosan milyen szolgáltatásokat kínálunk, szeretné megtekinteni wellness részlegünket képekben is, kattintson a www.sokorofogado.hu weboldalra! Böngésszen bátran honlapunkon, foglaljon szállást, és tapasztalja meg nálunk, milyen egy igazán élménydús őszi wellness hétvége a Sokoró Fogadóban! Felmerülő kérdéseit tegye fel bátran, várjuk megkeresését a +36-20-389-1323-as telefonszámon és a soklofog@t-online.hu e-mail címen!