balatoni sétavitorlázás kihagyhatatlan lehetőség a vizes programok szerelmesei számára. Fedezze fel Ön is a magyar tenger jól ismert tájait egy új nézőpontból, és hagyja, hogy magával ragadja az az egyedülálló hangulat, amit csak a vitorlázás tud megadni!

Ha csak egyetlen helyszínt emelhetnénk ki hazánkban, ami szinte biztosan mindenkinek eszébe jut a nyári programok kapcsán, az a Balaton környéke. A partmenti települések különleges természeti látnivalóikkal és izgalmas kulturális lehetőségeikkel szinte vonzzák a turistákat, a strandoláshoz pedig mesés hátteret ad a balatoni táj. Azonban a magyar tenger azoknak is nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget nyújt, akik nem a megszokott módon szeretnék felfedezni a tó szépségét, számukra ott a balatoni sétavitorlázás.

Sokan úgy vélik, hogy a balatoni sétavitorlázás egy olyan program, amit csak akkor érdemes megszervezni, ha valamilyen alkalomhoz lehet kötni. Tény, hogy születésnapot, évfordulót, lánybúcsút és legénybúcsút is lehet egy vitorlás fedélzetén ünnepelni, és érdemes is ilyen helyszínt választani a nem mindennapi eseményekhez. Ám valójában a balatoni sétavitorlázás egy remek hétvégi program is lehet, amihez nincs szükség semmilyen alkalomra, csupán elhatározásra. A vitorlázás alkalmával a résztvevők órákon át élvezhetik a lágy hullámzást, a simogató szellőt, és egy új nézőpontból ismerhetik meg a magyar tengert. Többféle útvonalból lehet választani, így bátran lehet tervezni és akár visszatérő programmá is válhat a balatoni sétavitorlázás, hiszen a tó minden alkalommal új arcát tudja mutatni.

Úgy érzi, hogy a balatoni sétavitorlázás az Ön számára is kihagyhatatlan program? Nem kell hozzá alkalmat keresnie, egyszerűen csak jelentkezzen és foglaljon egy időpontot nálunk! Az útvonalakról és programlehetőségekről mindent megtudhat a www.setavitorlazas.hu weboldalon, és ha már eldöntötte, melyik érdekli, várjuk megkeresését! Hívja a +36-30-499-2258-as telefonszámot vagy írjon üzenetet az info@setavitorlazas.hu e-mail címre, és fedezze fel a magyar tenger rejtett kincseit velünk!