A gyermekáldás az egyik legszebb dolog az életben, de nem férhet hozzá kétség, hogy a baba születése a pár életének minden területén változást hoz. Ennek megfelelően egy utazás megszervezése során sem csupán azt kell figyelembe venni, hogy a szülők számára milyen kikapcsolódási lehetőségek vannak, hanem olyan helyszínre van szükség, ami a gyermekek számára is szórakoztató. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bárkinek le kellene mondania valamiről, hiszen vannak olyan helyszínek, melyek az egész család számára remek programokat kínálnak! Mit szólna egy élményfürdőhöz?

A St. Gotthard Spa & Wellness izgalmas lehetőségekkel várja a vendégeket! Élményfürdőnkben az egészen kicsi gyermekektől a szépkorúakig mindenki megtalálhatja azt a kikapcsolódási formát, ami számára kedvező, hiszen többféle medence áll rendelkezésre. A szabadban és beltéren egyaránt vannak élménymedencék, amik fürdőzésre hívják a látogatókat. A legkisebbeket külön nekik tervezett, biztonságos és játékra csábító medencék várják, az ellazulni vágyó felnőttek kipróbálhatják a termálmedencét vagy a pezsgőfürdők egyikét, de azokra is gondoltunk, akik aktívan szeretnek kikapcsolódni, hiszen úszómedencék is vannak. A fürdő ékessége, a mediterrán élménymedence szinte bármilyen korosztály számára élményekben gazdag fürdőzést kínál.

Élményfürdőnk természetesen nem csak medencéket biztosít, vendégeink többféle formában élvezhetik a szaunázás jótékony hatását, wellness részlegünk szolgáltatásai frissítik a testet és a lelket, de számos különféle csúszda is vár kicsiket és nagyokat!

Ha felkeltette érdeklődését a lehetőség, látogasson el hozzánk családjával! Szívesen megismerné a pontos részleteket, mielőtt szállást foglalna a közelben? Látogasson el www.thermalpark.hu weboldalunkra, ahol mindent megtudhat élményfürdőnk szolgáltatásairól, és képeink között is böngészhet! Amennyiben kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal a +36-94-554-324-es telefonszámon vagy az info@thermalpark.hu e-mail címen, munkatársaink szívesen segítenek!