A kerékpározás remek kirándulási mód, nem mellesleg pedig a környezetet is kíméli. Hazánkban is rengeteg látnivaló akad, kerékpáros térképpel pedig semmiről sem fog lemaradni!

Válassza akár a Gárdony-Pákozd-Nadap- Kápolnásnyék-Pákozd útvonalat, vagy inkább a Tiszabecs-Tiszacsécse-Túristvándi-Szatmárcseke-Kisar-Tarpa-Tákos-Vásárosnamény-Kisvárda-Cigánd-Pácin-Sárospatakit, kerékpáros térképpel könnyebben tájékozódhat.

Utóbbi útvonalat megcélozva betekintést nyerhet az ország érintetlen szegleteibe. Ha leszállna a nyeregből, és pihenne egy kicsit, akkor a tiszabecsi szolgáltatókkal könnyedén megegyezhet kerékpárja elszállításáról, és bérelhet egy kishajót. A szatmárcsekei temetőben pedig leróhatja tiszteletét Kölcsey Ferenc sírjánál. A teljes táv körülbelül 150 kilométer.

Balaton felé venné az irányt? Nem fog eltévedni, ha mindig a zsebében lapul egy kerékpáros térkép!

A Balatoni kerékpárút a Balaton körüli kerékpárútrendszer, aminek építését 1993-ban elkezdték ugyan, de nem sikerült egységesen befejezni, mivel a Balatont érintő három megyén, Zala, Veszprém és Somogy megyén, valamint számos településen halad keresztül, ennek következtében befolyásoló tényezővé váltak a helyi önkormányzatok erőforrásai, természeti adottságai.  Nagyjából 2002-re már kerékpározhatóvá vált, folyamatos fejlesztés mellett, így mára már teljesen megkerülhető a tó.

A Frigoria Könyvkiadó több kiadványában is részletesen foglalkozik a magyar tengerrel, így ha kerékpáros térképet keres a témában, érdemes ellátogatnia a www.frigoriakiado.hu címen található honlapra!

Ha kerékpáros nyaralást, kikapcsolódást keres erre a nyárra, vagy meghoztuk hozzá a kedvét, ne habozzon, hívjon minket a (+36-20) 424-4061-es, vagy (+36-1) 203-0915-ös telefonszámon és szerezze be tőlünk kerékpáros térképeink aktualizált kiadásait!

E-mailes megkeresésére is szívesen válaszolunk, írjon nekünk a frigoria.kiado@t-online.hu címre!
Rendelt már kerékpáros térképeink választékából? Személyesen venné át, de nem ér oda zárás előtt? Telefonos vagy e-mailes egyeztetés után átveheti tőlünk a zárást követően is!