Belföldi pihenésben gondolkozik? Szeretne biztonságos körülmények között feltöltődni? Még keresi a tökéletes úti célt az idei vakációhoz? Segítünk! Nyaralás Hajdúszoboszlón: ez a legjobb választás! Forduljon bizalommal a LUXIMPEX KFt.-hez, és döntsön Ön is a Hotel Barátság, illetve a szálloda nyújtotta professzionális szolgáltatások mellett!

Szállónk igazi zöldövezetben található, ráadásul a Hotel Barátság a város legmagasabb épülete révén csodás panorámát nyújt. Ha Ön is kényelmes és pihentető üdülésről álmodozik, a nyaralás Hajdúszoboszlón, a Hotel Barátságban valóban a legjobb választás – kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Miért?

Vendégeinket kényelmes szobákkal várjuk, éttermi szolgáltatásaink minden igényt kielégítenek, ezentúl privát fürdő résszel is rendelkezünk. Wellness szolgáltatásokkal és szórakoztató egységekkel várjuk a pihenni, feltöltődni vágyókat! Arra törekszünk, hogy a nyaralás Hajdúszoboszlón emlékezetes és felejthetetlen maradjon, ennek köszönhetően pedig a nyaralók később már visszatérő vendégként térjenek be hozzánk!

Ha a nyaraláshoz Hajdúszoboszlón szállodánkat választja, mindenképpen a weboldalon érdemes leadni a foglalását! Miért? A legjobb árakat garanciával a honlapunkon találhatja a foglaláshoz. Ezentúl rugalmas lemondási feltételeket biztosítunk. Garantált a biztonságos tranzakció, illetve természetesen a teljes szállás-kínálatból válogathat. Nem mellékes az sem, hogy közvetlen kapcsolatot teremthet a hotellel, miközben feliratkozással extra kedvezményekhez is juthat a nyaraláshoz Hajdúszoboszlón.

Kíváncsi az elérhető csomagajánlatainkra? Foglalni szeretne? Ne habozzon! Keresse fel weboldalunkat, hiszen a www.baratsag.hu-n minden fontos további információt megtudhat szolgáltatásainkról, illetve a foglalás menetéről. Amennyiben kérdései támadnak, kérjük, forduljon bizalommal kollégáinkhoz, akik minden felmerülő kérdés megválaszolásában állnak rendelkezésre.  Kereshet minket +36/52-558-570, illetve a +36/52-558-592-es telefonszámok egyikén, vagy írhat levelet a sales@baratsag.hu e-mail címre! Tudja: ha nyaralás Hajdúszoboszlón, akkor a Hotel Barátságot érdemes választani!