A gyermekek nyári üdülését megszervezni gyakran nehezebb, mint azt elsőre gondolnák a szülők, hiszen olyan tábort kell találni, melynek programjai valóban érdeklik a csemetéket. Különösen nehéz dolga van azoknak, akik több gyermeket is nevelnek, hiszen a testvérek többnyire különböző időtöltésben lelik örömüket.

 

A gyerektábor akkor jó, ha nem csupán a szórakozásról gondoskodik, hanem a játékos tanulásról is, mindezt változatos programokkal. A Négy az egyben élménytábor olyan sokoldalú lehetőséget kínál a fiataloknak, melyben mindenki megtalálhatja az érdeklődési körének és készségeinek megfelelő időtöltést:

  • Azok, akik a természetért rajonganak, növényhatározással, mikroszkópos vizsgálattal tölthetik az időt, és a Bükki Nemzeti Parkba is ellátogathatnak.
  • Akik az alkotásban lelik örömüket, betekintést nyerhetnek a kézművesség rejtelmeibe, olyan programokon vehetnek részt, mint a batikolás, nemezelés és gipszöntés.
  • A sportok kedvelői garantáltan nem fognak unatkozni, hiszen röplabda, atlétika és íjászat is várja őket, sőt, részt vehetnek a „Mini Olimpián” is.
  • A kommunikációs és drámacsoport tagjai belemerülhetnek a különféle bizalomfejlesztő és kooperációs játékokba, stílusgyakorlatokon fejleszthetik készségeiket.

A Négy az egyben élménytábor legnagyobb előnye, hogy a csoportfeladatok mellett számos közös programon vehetnek részt a csemeték, mint például éjszakai kincskeresés és vizes vetélkedők, de nem maradhat el a strandolás és a diszkó sem.

Idén válassza gyermekeinek a Négy az egyben élménytábort, ahol együtt üdülhetnek a csemeték, mégis saját érdeklődési körüknek megfelelő programokon vehetnek részt! Gyönyörű környezet, vidám hangulat várja a résztvevőket gyermektáborunkban! Látogasson el www.kokolyszi.hu weboldalunkra, ahol megismerheti Gyermeküdülőnket, és betekintést nyerhet a tábor részleteibe is! Kérdéseivel keresse bizalommal a munkatársainkat a +36-30-964-3626-os telefonszámon vagy a kokolyszi@kokolyszi.hu e-mail címen!