Örömmel sportol a téli hónapokban is? Kedveli a hóval borított hegyvidéket, ahol fel is töltődhet energiával? Ha síelésre készül, bizonyára tudja, mennyire fontos a kiváló minőségű síléc, és az egyéni adottságainak megfelelő védőfelszerelés. Sok pénzt spórolhat meg, és nem az Ön feladata az eszközök karbantartása, javítása sem, ha kihasználja a síléc bérlés előnyeit.

Kevés ember kedvenc évszaka a tél, pedig ennek az időszaknak is megvannak a maga szépségei. Ha a mozgásról van szó, mindenki megtalálhatja a számára megfelelő sportágat. A hóval fedett hegyek remek kirándulási lehetőséget nyújtanak, és többféle sport kipróbálására, gyakorlására vállalkozhat Ön is. Ha szívesen síel, vagy még nem használt sílécet, de nem szeretné tovább halogatni, bizonyára már tud arról, hogy mennyire fontos a kifogástalan állapotú eszközök beszerzése. Nem okozhat gondot az anyagi ráfordítás, mivel kölcsönözhet is! Több szempontból érdemes a síléc bérlés mellett dönteni:

  • Költséghatékonyabb megoldás, mint a vásárlás.

  • Megkímélheti magát a karbantartási, javítási munkálatoktól.

  • Könnyen válthat másik eszközre a következő szezonban.

  • Biztos lehet benne, hogy kitűnő állapotú eszközökkel indul útnak.

Síléc bérléssel egyszerűen, megbízható módon, és költséghatékonyan biztosíthatja a téli sportoláshoz nélkülözhetetlen eszközét! Használja ki ezt a nagyszerű lehetőséget, és gondoskodjon a megfelelő védőfelszerelésről is! Tottisí síkölcsönző és szervizünkben kiváló minőségű, többféle típusú sílécek közül választhat, és könnyen hozzájuthat más kellékekhez is. Felnőttek és gyermekek számára egyaránt lehetővé tesszük a síléc bérlést. Kedvező feltételekkel várjuk, a síléc bérlés első és utolsó napján díjmentesen használhatja a tőlünk átvett eszközöket. Célunk, hogy mindenki felhőtlenül érezze magát sportolás közben, és biztonságos felszereléssel gyakoroljon. Amennyiben szükség van a régi sporteszköze javítására, szintén érdemes bennünket felkeresni. Tájékozódjon részletesen a síléc bérlés árakról, és tudjon meg többet a szolgáltatásainkról a www.sikolcsonzo-szentendre.hu weboldalon! Egyeztessen időpontot, és tegye fel a kérdéseit bizalommal a 06-30-2103526-os telefonszámunkon!