A tavalyi év senkinek sem úgy alakult, ahogyan tervezte, ez azonban nem jelenti azt, hogy az idei esztendőben nem érdemes előrelátónak lenni! Önnek már van elképzelése, hogyan szeretne kikapcsolódni, amikor beköszönt a jó idő? Ha még nincsen, ismerje meg, milyen lehetőségek várják idén, és tervezze meg a nyaralását akár már most!

A hűvös idő kevés alkalmat ad arra, hogy az emberek hosszabb időt töltsenek a szabadban, a természet közelsége pedig köztudottan jótékony hatással bír. Azoknak, akik szeretnének elmerülni az élővilág szépségeiben, és aktív kikapcsolódásra vágynak, egy vízitúra az egyik legjobb megoldás! Ha valakit érdekel az evezés, hazánkban igencsak sokféle lehetőség van, melyek közül az egyik legkedveltebb úti cél a Tisza és környéke. Egy vízitúra a Tiszán izgalmas kalandot, egyedülálló pihenést jelent bárkinek, aki élvezi, hogy a négy falat egy különleges, vadregényes tájra cserélheti, és a beltéri programok helyett a friss levegőn töltheti idejét. És mi az, ami miatt érdemes már most meghozni a döntést, és jelentkezni a vízitúra 2021-es időpontjainak egyikére?

A Vidám Delfin Utazási Iroda előfoglalási lehetőséggel várja az érdeklődőket! Ez azt jelenti, hogy nem csupán előre meg lehet szervezni a nyaralást, de a vízitúra költségén is spórolni lehet, ugyanis jelenleg még tavalyi áron lehet foglalni.

Ön is vágyik a természet közelségére a téli hónapok bezártsága után? Élményekben gazdag nyaralást képzelt el az idei nyárra, és szeretné megtapasztalni, milyen egy vízitúra a Tiszán? Foglaljon időpontot február 25-ig a Vidám Delfin Utazási Irodánál, és használja ki az előfoglalási kedvezményt, melynek keretein belül tavalyi áron biztosíthatja nálunk helyét! A vízitúra 2021-es időpontjait és a programok részletes leírását megismerheti a www.vizitura.com weboldalon, ahol jelentkezését is leadhatja, ha már tudja, melyik opció az Ön számára legjobb. Amennyiben pedig kérdése lenne, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén! Szívesen segítünk, ha felkeres minket a +36-30-230-9698-as telefonszámon vagy az iroda@vidamdelfin.hu e-mail címen!