Szeretné az új esztendőt kikapcsolódással kezdeni? Netán megfelelő szálláshelyet keres a következő évi utazáshoz? Sopron rengeteg érdekességet tartogat, és kellemes környezetben pihenhet, ezért megéri a városba látogatni. Egyszerűen találhat szállást Sopronban, ahol akár egész családjával, vagy baráti társaságával együtt foglalhat.

Szép városok, rengeteg program, és gyönyörű tájak várnak ránk az egész országban. Ha szeretnénk különleges látnivalókkal teli helyszínre utazni, érdemes Sopront választani. A szállások Sopronban foglalhatók zöld övezetben is, így nem csak a nevezetességeket tudhatjuk közel magunkhoz, hanem ki is pihenhetjük magunkat nyugodt, csöndes környezetben.

Színvonalasan kialakított, családias környezetben pihenhet, ha a Magnolia Villában foglal szállást Sopronban. Barátaival, párjával, vagy akár gyermekeivel együtt is érdemes hozzánk ellátogatni, hiszen komfortos szobáink eleget tesznek minden igénynek. Folyamatosan hirdetünk akciókat, kedvező csomagajánlatokkal várjuk. Nálunk igazán kellemes környezetben kapcsolódhat ki, megfeledkezve a fárasztó hétköznapokról. Lehetősége van Sopron látnivalóit és a környéken található szebbnél-szebb tájakat is felfedezni, szívesen ajánlunk programokat is.

Az Alsólővérek szívében épült soproni apartmanunk igényesen kialakított szobákkal felszerelt, és számos szolgáltatást nyújt. A wellness részlegen gőzkabinnal, fűtött pihenőágyakkal, szaunával várjuk. Club szobánkban és udvarunkon lehetősége van társasjátékozni, csocsózni, könyveket olvasni, és különféle szabadtéri játékokat használni. Ismerje meg a részleteket, és tekintse meg a soproni apartmanunkról készített képeket galériánkban, melyhez látogasson el a www.magnoliavilla.hu internetes oldalunkra!

Pihenjen soproni apartmanunkban az új évben is, és fedezze fel a város nagyszerű látványosságait! Jelezze felénk foglalási szándékát, és tegye fel kérdéseit bátran a 06-30-941-4846-os telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@magnoliavilla.hu e-mail címünkre!