Hazánk bővelkedik a szebbnél szebb helyekben, és ennek köszönhetően a turizmus is virágzó, így rengeteg szálláshely várja a vendégeket. Az érdeklődők sokféle szempont alapján hoznak döntést a szállásról, melyek között annak igényessége is fontos szerepet kap. Tanácsos tehát mindent megtenni azért, hogy mindig tiszta és rendezett körülmények várják a vendégeket, ami nem csupán a szobákra igaz, hanem a hotel teljes területére. Kiemelt figyelmet érdemes szentelni a bejáratnak, ami jelentősen meghatározza az első benyomást. Mit tehetünk, hogy az előtér padlója mindig makulátlanul tiszta legyen?

A piszkos padló igencsak rossz benyomást tesz a vendégekre, ám a rengeteg ember, akik megfordulnak nap mint a hotelben, rövid idő alatt tennék kifogásolhatóvá az előtér kinézetét szennyfogó nélkül. A szennyfogók szinte észrevétlenül gondoskodnak arról, hogy a kintről belépők ne tudják széthordani cipőjük talpán a különféle szennyeződéseket. Ennek köszönhetően nincs szükség arra, hogy például egy csapadákos napon folyamatosan takarítani kelljen az előteret, de szép időben is ritkábban van szükség a padló tisztítására, ha szennyfogó szőnyegen át lépnek be a vendégek a hotelbe.

Szeretne minden eszközt megragadni, hogy vendégei maximálisan elégedettek legyenek szálláshelyével? Gondoskodjon a tiszta padlóról szennyfogó használatával! Cégünk, a Bardusch-Bértextília Kft. minden érdeklődőnek rendelkezésére áll, aki szeretné szennyfogóval felszerelni létesítményét, de a tisztítással és karbantartással járó gondot szívesen mellőzné. A tökéletes összhatás érdekében tőlünk akár logózott szennyfogót is bérelhet, többféle méretben, illetve színben, és a szőnyegek tisztítását is ránk bízhatja. Amennyiben érdekli szolgáltatásunk, nézzen körül www.bardusch.com weboldalunkon, ahol mindent megtudhat az általunk kínált lehetőségekről! Ha kérdése van, szívesen segítünk, keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén, az info@bardusch.hu e-mail címen vagy a +36-96-566-290-es telefonszámon! Gondoskodjon a tiszta padlóról velünk!