Ausztriában szállás olcsón

Ausztria olyan, mint egy csodaország: lenyűgöző tájak, csodás környezet, szebbnél szebb városok, harapnivalóan friss levegő, finom ételek és vendégszeretet várja az ide látogatókat. Sokan úgy gondolják, hogy egy ilyen út bizony nagyon drága, hiszen Ausztria egy magasabb árszínvonalú ország, azonban ez nem feltétlenül van mindennel így. Egyáltalán nem lehetetlen például Ausztriában szállást olcsón találni, így akár jelentős összeget is lefaraghatunk a költségekből. Ráadásul, az utazó, aki egyszer megtapasztalja a hamisítatlan alpesi hangulatot, nem is vágyik többé máshová.

Ha fontos szempont az ár, de az is, hogy az Alpok csúcsainak ölelésében pihenhessük ki magunkat, akkor érdemes a Magyarországhoz közelebbi tartományokat választani. Ahhoz, hogy részesei legyünk az alpesi hangulatnak, nem kell feltétlenül Tirolig menni, ugyanis jóval közelebb, Karintiában is meseszép tájak várják a látogatókat. Karintiáig az úti költség is sokkal kevesebb, ráadásul itt egy fokkal könnyebb olcsó ausztriai szállást is találni. Annak, akinek fontos a kedvező ár, de ragaszkodik a kényelmes, jól felszerelt szobához is, ajánljuk Mallnitz-ban található szállodánkat. Ausztriai szállásunk olcsón vehető igénybe, és nem csupán komfortos elhelyezést biztosít, hanem wellness szolgáltatásokat is. Nálunk nem lesz nehéz kipihenni a hétköznapok fáradalmait, elfelejteni a munkával járó stresszt, és az alpesi csoda részesévé válni! Ausztriai szállásunkon olcsón átélheti a hegyvidéki hangulatot, megtapasztalhatja, hogy milyen a fenyőerdők, az alpesi legelők illatára és a természet hangjaira ébredni, majd egy frissítő svédasztalos reggelivel indítani a napot. Ausztriai szállásunk olcsón, de magas színvonalú szolgáltatásokkal várja vendégeit!

Azon gondolkozik, hogy idén az Alpokban tölti a szabadságát, és ehhez keres egy kényelmes, jól felszerelt ausztriai szállást olcsón? Jó helyen jár! Bővebb információért látogasson el a www.mallnitzappartements.com honlapra! Ha kérdése van, keresse bizalommal munkatársainkat a +36 (20) 299-0005-ös telefonszámon!