Idén is beköszöntött a jó idő, ráadásul nagyon gyorsan telnek a hetek, már alig van hátra a tavaszból. Ilyenkor már mindenképp érdemes elgondolkozni azon, hogy mikor, merre szeretnénk nyaralni, hogy időben le lehessen foglalni a szállást és mindent elintézhessünk kapkodás nélkül. Hogy hova érdemes menni vakációzni? Ez nyilvánvalóan egyéni preferencia kérdése is, de annyi biztos, hogy nem feltétlenül kell ahhoz messzire utazni, hogy csendes, nyugodt környezetben pihenhessünk és a család együtt tölthessen néhány tartalmas napot. Annak, aki szeretne kiszakadni a hétköznapokból, remek választás egy belföldi nyaralás félpanzióval.

belföldi családi nyaralás előnye, hogy nem kell fél napot utazni, mire elérkezünk az úti célhoz, hiszen Magyarország nem nagy területű, így még a két legtávolabbi pont közötti út is maximum néhány órás. Ugyanakkor nem kell kompromisszumot kötni semmiben: a belföldi családi nyaralás éppúgy lehet örök emlék, mintha egy távoli kis szigetre utaztunk volna. Érdemes olyan helyet keresni, ahol van lehetőség kirándulni, sétálni, de az is előnyös, ha van wellness részleg is a szálláson. Így garantáltan nem lesz gond a kikapcsolódással akkor sem, ha esetleg rossz időt fogunk ki. Érdemes a belföldi nyaralást félpanzióval lefoglalni, így még az étkezés is megoldott.

Amennyiben Ön is belföldi nyaralást tervez, a Sokoró Fogadó szeretettel várja Önt és családját! Csomagajánlatunk tartalmazza a kényelmes, jól felszerelt szoba árát, svédasztalos reggelit és vacsorát, a wellness részleg és a napozóterasz használatát, kül- és beltéri játékok használatát, belépőt a Pannonhalmi Apátságba, valamint egy erdei lovaskocsikázást.

Ha kérdése merült fel vagy szeretné lefoglalni családja belföldi nyaralását félpanzióval, a részletekért látogasson el a www.sokorofogado.hu weboldalra! További kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06 20/389-1323-as telefonszámon vagy a soklofog@t-online.hu e-mail címen! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére akár még a mai nap folyamán!