lakosztály

Szeretné végre alaposan kipihenni magát, és feltöltődni, még mielőtt beköszönt az ősz? Kedveli az izgalmas programokat, a városnézést, és még sosem járt Pécsen, vagy csupán visszavágyik oda? Könnyen találhat olyan panziót Pécsett, amiben lakosztályt bérelhet, így az egész családját is magával viheti!

Magyarországon számos gyönyörű város található, és aki nem szereti a hosszadalmas utazásokat, az itthon is találhat megfelelő szállást egy olyan városban, amelyben még sosem járt. A legtöbb helyen kisebb szobákat lehet foglalni, de könnyedén találhatunk olyan szálláshelyet is, ahol lakosztálybérlési lehetőség is igénybe vehető. Ennek számos előnye van, amiért érdemes ezt választani: az egész család elfér, több fürdőszoba is lehetséges, így nem kell reggelente sorban állni; ha a gyermekeinkkel, vagy a barátainkkal megyünk nyaralni, ennél jobbat el sem lehet képzelni!

Pécs bővelkedik látnivalókban, programlehetőségekben, kiváló éttermekben és bárokban, tehát tökéletesen alkalmas célpont azok számára, akik a városi nyaralás hívei. Pécs mindig is vonzotta a turistákat, hiszen gyönyörű város, számos építészeti különlegességgel, ráadásul Pécsett lehetséges a lakosztálybérlés is, mégpedig a belvárosban!

Családias hangulatú lakosztályokkal várjuk a Hotel Diánában. Komfortos, mindennel felszerelt szobákkal, 24 órás recepcióval és különféle szolgáltatásokkal állunk a rendelkezésére, így a lakosztálybérlés lehetősége is vendégeink rendelkezésére áll, ami azért előnyös, mert kényelmesen pihenhet gyermekeivel, vagy barátaival együtt is. Kedvező árakat és igényesen felszerelt szobákat találhat nálunk, tehát érdemes minket választania. Tekintse meg pécsi panziónkat a www.hoteldiana.hu címen elérhető weboldalunkon!

Látogassa meg Ön is Pécs gyönyörű városát, és béreljen lakosztályt a Hotel Diánában! Amennyiben szeretne szobát foglalni, vagy kérdései lennének, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-72-333-373-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@hoteldiana.hu e-mail címünkre!