Az, hogy a nyárnak immár végérvényesen vége, nem is kérdéses, mint ahogy az sem, hogy ettől még nyugodtan el lehet menni pihenni egy hosszú hétvégére, hiszen a szabadtéri programokhoz nincs még hideg, csupán a strandolást kell félretenni jövő júniusig. Mátrafüred például tökéletes célpontja lehet egy kis kikapcsolódásnak, mert egy hétvége egy panzióban képes úgy feltölteni az embert, ahogy semmi más.

Sokan csak a vízpartokra tudnak gondolni, amikor a pihenésről esik szó, pedig számtalan hely várja a látogatókat a hegyekben is. Mátrafüred például pont ilyen, ahol, számos látnivaló található a környéken, és természetesen szálláshelyet is könnyű találni. A környék nevezetessége a Sástó, aminek környékén egy valóságos kirándulóparadicsom terül el. A kilátókat mindenképp érdemes meglátogatni, hiszen a Mátrában csodálatos a panoráma, de találhatunk olyan helyeket is, ahol az aktív kikapcsolódásé a főszerep. Az egész napos séta után pedig jól esik majd a pihenés, és utólag jó lesz visszagondolni a hétvégére a panzióban.

Önt is várjuk az Anna Hotelben, ahol több csomagajánlat közül választhatja ki a megfelelőt, és számos szolgáltatással kedveskedünk Önnek. Wellness részlegünkben élvezheti a szaunánkat és a medencénket, emellett pedig tapasztalt és profi masszőrünk szolgáltatásait is igénybe veheti. Az ősz is tökéletes arra, hogy párjával, családjával, vagy barátaival töltsön egy hétvégét a panziónkban. Az árba természetesen a svédasztalos reggeli és a félpanziós vacsora is beletartozik, éttermünkben pedig megkóstolhatja a hagyományos, helyi ételeket és saját specialitásainkat is. Látogassa meg honlapunkat a www.anna-hotel.hu címen, és olvasson bővebben panziónkról, szolgáltatásainkról és árainkról!

Töltsön el egy nyugodt és pihentető hétvégét panziónkban, és élvezze a Mátra különleges atmoszféráját! Amennyiben kérdése lenne, vagy szobát szeretne foglalni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken: hívja a 06-37-630-835-ös telefonszámunkat, vagy írjon az info@anna-hotel.hu e-mail címünkre!