Manapság már rengeteg lehetőségünk van kikapcsolódni, hosszabb-rövidebb utazásokra indulhatunk, ha úgy érezzük, hogy szeretnénk egy kicsit magunk mögött hagyni a hétköznapok gondjait, az irodát, a házi munkát. Hazánk bővelkedik a szebbnél szebb helyekben, és számos szálláshely várja az érdeklődőket. Természetes, hogy a vezetőség arra törekszik, hogy minél több lehetőséget biztosítson a vendégeknek, ezért érdemes minél komfortosabbá varázsolni a szállás teljes területét, amibe nem csak a szobák és közös helyiségek tartoznak bele, hanem a teraszok, erkélyek és a kert is.

Az elmúlt évtizedekben jellemző erős napsütés és UV sugárzás elleni védekezés legjobb eszköze szabadtéren a napellenző. A praktikusan használható napellenzők árnyékot nyújtanak a vendégeknek, ha a szálláshely területén szeretnének pihenni, de a friss levegőről sem szívesen mondanának le. Ezek az árnyékolók többféle módon felszerelhetőek, valamint mozgathatóság tekintetében is kétféle lehetőség van, választhatunk hagyományos kézi, illetve korszerű motoros kivitelt. Emellett a napellenzők ponyvája a szálláshely stílusához igazítható, hiszen hatalmas a szín- és mintaválaszték, így minden érdeklődő megtalálhatja a tökéletes megoldást. A napellenzők a szálláshely munkatársai számára is kedvezőek, ugyanis ezek az árnyékolók nem igényelnek karbantartást.

Szeretné még komfortosabbá varázsolni szálláshelyét vendégei számára? Döntsön Ön is az egyik legnépszerűbb árnyékoló mellett, válassza a könyökkaros napellenzőket! Cégünk, a Varga-Red Kft. vállalja napellenzők telepítését is, és munkánkra 1 év teljes körű garanciát vállalunk! Látogasson el www.redonyok.hu weboldalunkra, ahol minden részletet megismerhet szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban! Ha kérdése van, vagy máris leadná rendelését, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén! Írjon nekünk üzenetet az info@redonyok.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36-20-331-9147-es telefonszámon, szakértő munkatársaink mindenben rendelkezésére állnak!