Céget alapított Győrben, és olyan olcsó szálláshelyet keres, amelyben elhelyezheti a távolabbról érkező munkavállalókat, és amelyre hosszútávon is számíthat? Nem lesz könnyű dolga, de nem is lehetetlen megtalálni azt a győri szálláshelyet, amely minden tekintetben meg fog felelni az igényeinek.

hosszú távú szálláshelyek viszonylag ritkák, és ha mégis találunk egyet-egyet, az egész biztosan nem lesz olcsó. A győri szállásokra ez valamiért kiemelten igaz, mivel a város turisztikai célpont, ahová többnyire csak rövid időre érkeznek az emberek, aminek köszönhetően – a budapesti helyzethez hasonlóan – nagyon megnőttek az árak. Ha néha-néha akad egy-egy olcsó szállás, arra azonnal lecsapnak, tehát résen kell lenni, vagy pedig rengeteget várakozni. Egyik sem igazán szívderítő, de szerencsére azért lehet találkozni olyan győri szálláshellyel is, ahol nincs szükség sem várakozásra, sem folyamatos figyelésre, mert folyamatosan várják a hosszú távú szállást keresőket, sőt, kifejezetten ezt a szegmenst célozták be.

Cégünk, a Bavarian Partner Kft. győri szálláshelye, az Argentum Apartman minőségi, mégis kedvező árú szálláslehetőséget biztosít azok számára, akik hosszú távú szállást keresnek. A belvárostól mindössze néhány percnyi sétára található olcsó szálláshelyünk, így rövid időn belül megközelíthető, és egész évben várja vendégeit. Győri szálláshelyünk 17 szobája egy-, kettő-, három-, illetve négyágyas, bennük pedig fürdőszoba, TV és mini hűtő is található, a Wi-Fi használata pedig ingyenes. A közelben üzletek, éttermek és kerékpárkölcsönző is találhatóak, tehát nálunk mindenki kellemesen érezheti magát, aki hosszú távú szállást keres Győrben.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését győri szálláshelyünk iránt, keresse fel a honlapunkat, amit a www.argentumapartman.com címen találhat meg, és tudjon meg többet apartmanunkról, szobáinkról és felszereltségükről! Ha szeretné lefoglalni olcsó szállásaink egyikét, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-20-479-7078-as telefonszámon, illetve az argentumapartman@gmail.com e-mail címen!