A pihenés mindenkinek jár, hiszen a dolgos munkanapok után szükségünk van a testi és lelki felüdülésre, hogy újult erővel vethessük bele magunkat a hétköznapokba. Bármilyen hosszú kikapcsolódást tervezünk, a szervezés rengeteg teendővel jár, ezért amikor a hosszas tervezgetés és utazás után megérkezünk kikapcsolódásunk helyszínére, természetes, hogy nagy elvárásaink vannak a szálláshellyel kapcsolatban. Amikor belépünk a hotel ajtaján, az első, amit megpillantunk, a recepciós pult, ami ennek megfelelően jelentősen befolyásolja, hogyan indul a pihenés. Az első benyomás kulcsfontosságú, és ha kedves személyzet, valamint igényesen kivitelezett recepciós pult vár minket a bejáratnál, máris jól kezdődik a kikapcsolódás.

A Corian recepciós pultok modern, letisztult megjelenésüknek köszönhetően remekül megállják a helyüket bármilyen környezetben, ráadásul teljes mértékben az egyedi igényekre szabhatóak, így illeszkedni tudnak a hotel arculatához. Nem csupán a látvány alapozza meg a jó első benyomást, ha Corian recepciós pult kerül az előtérbe, hiszen a felület könnyű tisztántarthatósága is megalapozza az igényes megjelenést. A pultok számos előnyét hosszú távon élvezhetik a tulajdonosok és a vendégek egyaránt, hiszen a strapabíró alapanyag garantálja az időtálló berendezési elemeket.

Szeretné modernizálni hotelét, és minden téren a legjobb megoldásokra törekszik? Ismerje meg a Corian recepciós pultok minden előnyét személyesen is! Amennyiben érdekli a lehetőség, forduljon bátran a Solymosi Team-hez! Minden részletet megismerhet az általunk készített recepciós pultokkal kapcsolatban, ha ellátogat www.solymositeam.hu weboldalunkra! Tájékozódjon szolgáltatásunkról és tekintse meg referenciáinkat, hogy megtervezhesse azt a recepciós pultot, ami első látásra elnyeri vendégei tetszését! Ha szeretné leadni rendelését vagy kérdése lenne, keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén, írjon nekünk a solymi@t-online.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36-30-914-5747-es telefonszámon!