A Hotel Mallnitz egy sokoldalú szállás a Mölltal gleccser közelében, ami az év minden szakában elvarázsolja a turistákat. Élvezze a mesés táj látványát és a számtalan programlehetőséget, foglaljon szobát nálunk!

Karintia az egyik legkedveltebb turistaparadicsom Ausztriában, ahova rengetegen látogatnak el hazánkból is. A környéken elterülő hegyek remek kikapcsolódást ígérnek, télen a sportolás szerelmeseit csábítják utazásra, nyáron pedig a kirándulókat vonzzák. A környék népszerűségéből adódóan rengeteg a szállás a Mölltal gleccser közelében, itt található ugyanis az egyik legnagyobb sípálya, ami akár még nyáron is látogatható. A természet kincseinek magával ragadó szépsége, a friss levegő és a barátságos hangulat ideális körülményeket teremt a kikapcsolódáshoz. Ám a pihenés ebben az idilli környezetben is csak akkor lesz tökéletes, ha maga a szállás is az, hiszen nem mindegy, hol hajtják álomra a fejüket a turisták.

A Hotel Mallnitz az egyik legjobb szállás a Mölltal gleccser közelében, a sípályától ugyanis csupán 18 km-re található. Ez éppen elég közel van ahhoz, hogy a programokhoz ne kelljen sokat utazni, ugyanakkor éppen elég távol ahhoz, hogy a sípálya nyüzsgése ne zavarja a pihenést. Természetesen a szállás a Mölltal gleccser közelében is csak akkor tekinthető kifogástalannak, ha kényelmes, jól felszerelt szobák várják a vendégeket, biztosítva van az étkezési lehetőség, és mindez ráadásul megfizethető. A Hotel Mallnitz pontosan ilyen, ezért mindenkinek érdemes itt szobát foglalnia, aki a környéken tervez hosszabb-rövidebb kikapcsolódást.

Ha szeretné megtudni, hogy pontosan milyen is ez a szállás a Mölltal gleccser közelében, kattintson a www.mallnitzappartements.com weboldalra, és nézzen körül! Mindent megtudhat a szobák felszereltségéről, a programlehetőségekről és képekben is megtekintheti a hotelt. Ha a szállás a Mölltal gleccser közelében elnyerte tetszését, foglaljon szobát online vagy lépjen velünk kapcsolatba a +36-20-299-0005-ös telefonszámon, várjuk megkeresését!