Magyarország egyik legnépszerűbb vidéki üdülőhelye Hajdúszoboszló, éppen ezért már egy ideje keresi a tökéletes szállást Hajdúszoboszlón? Ne kutakodjon tovább, ha idén nyáron Ön is belföldön vakációzna, és biztonságos körülmények mellett töltődne fel, válassza a LUXIMPEX KFt. professzionális szolgálgatásait!

Mit kell tudni szállásunkról Hajdúszoboszlón?

Leendő vendégeink számos csomagajánlat közül választhatják ki azt az opciót, amely számukra a legkedvezőbb, leginkább testhezálló. Ajánlataink svédasztalos félpanzióval vagy svédasztalos reggelivel foglalhatóak. Szállásunkon Hajdúszoboszlón elérhető tehát olyan opció is, amelynél az ár tartalmazza a szállást a kiválasztott szobatípusban és csak a reggelit.

Kiknek praktikus, célszerű ezen ajánlat mellett dönteni? Elsősorban azon vendégeink figyelmébe ajánljuk ezt a lehetőséget, akik nem csupán a hotelünk nyújtotta szolgáltatásokat szeretnék maximálisan élvezni, hanem a környéken is körülnéznének. Hajdúszoboszlóról kimozdulva ellátogathatnak a közeli Debrecenbe vagy éppen Hortobágyra is, ahol látnivalók, híres nevezetességek és különböző programlehetőségek (horgászparkok, a Hortobágyi Nemzeti Park, stb.) várják a vakációzókat.

Szállásunk Hajdúszoboszlón várja a vendégeket többnapos kikapcsolódáshoz, de nálunk akár egy éjszakára is van lehetőség szobát foglalni.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel szállásunk Hajdúszoboszlón minden szükséges biztonsági előírást betart, illetve az előírásoknak eleget tesz. Éppen ezért fontos kiemelni azt is, hogy mivel nem értékesítünk minden szobát – így elkerülve a nagy zsúfoltságot szálláshelyünkön – érdemes időben szobát foglalni a nyári kikapcsolódáshoz. Hivatalos weboldalunkon, a www.baratsag.hu-n biztonságosan, pár kattintással foglalhat szállást. Ha nem szeretne lemaradni a legjobb árakról, használja bátran weboldalunk online foglalási rendszerét! Amennyiben kérdései, kérései támadnak, természetesen kapcsolatba léphet kollégáinkkal! Kérjük, keressen minket bizalommal telefonon az +36/52-558-570, illetve a +36/52-558-592-es számok egyikén, vagy írjon nekünk levelet a sales@baratsag.hu e-mail címre! Foglaljon szállást Hajdúszoboszlón még ma, és töltődjön fel hotelünkben!