gyerekbarát szálloda

Manapság igen nagy népszerűségnek örvendenek a különféle wellness szolgáltatásokat biztosító létesítmények. A turizmus is sok esetben az ilyen fürdőkomplexumok köré épül egy-egy településen, ahol sorra nyitják meg kapuikat a szálláshelyek. Sok esetben azonban a szállás igen messze helyezkedik el a pihentető szolgáltatásokat nyújtó helyszíntől, és ha a cél a kikapcsolódás, senki sem szeretne hosszasan sétálni, míg végül átveheti a köntösét. Mit szólna ahhoz, ha egy wellness szállodában szállhatna meg, ahonnan ki sem kell mozdulnia, ha egy kis kényeztetésre vágyik?

A Hotel Orchidea Tengelicen, Tolna megyében van, ahol a békés, vidéki hangulat mellett a wellness szolgáltatások sem maradnak el. Saját fedett termálfürdő várja a pihenni vágyókat, de ha Ön a szaunázás és gőzfürdőzés szerelmese, akkor is jó helyen jár nálunk, sőt, ha úgy tartja, hogy masszázs nélkül nincs pihenés, akkor sem fog csalódni szálláshelyünkben. Számos kényeztető szolgáltatásunk mellett azokról sem feledkezünk meg, akik az egész családdal szeretnék megosztani az élményeket, és gyerekbarát szállodát keresnek a kikapcsolódáshoz. A kicsiknek igény esetén külön felszerelést biztosítunk a szobába, éttermünkben gyermekétlap, a fürdőben kifejezetten a csemetéknek kialakított medence, valamint játszótér is várja a családokat.

Szeretne eltölteni néhány napot családjával egy olyan helyen, ahol nem csak a kényelmes szobák, hanem a fedett termálfürdő és a hívogató étterem is része a szolgáltatásoknak egyetlen helyszínen? Foglaljon szállást gyerekbarát szállodánkban, ahol ki sem kell tenniük a lábukat a tökéletes kikapcsolódáshoz! Ha szeretne többet megtudni az általunk biztosított lehetőségekről, nézzen körül www.hotelorchidea.hu weboldalunkon! Honlapunkon tájékozódhat szolgáltatásainkról, árainkról, böngészhet galériánk képei között, és akár azonnal le is foglalhatja szobáját wellness szállodánkban. Amennyiben kérdése lenne, várjuk hívását a +36-74-532-720-as telefonszámon, illetve az info@hotelorchidea.hu e-mail címen!