Sokan vagyunk, akik imádjuk a tengert, és bármennyi időt el tudnánk ott tölteni, akár a parton ücsörögve, akár a vízen ringatózva. Ön is így van vele? Akkor most itt a lehetőség, hogy egy igazán különleges élmény részese legyen! Béreljen hajót Horvátországban!

A hajóbérlés Horvátországban akkor is lehetséges, ha a társaságban senkinek sincs engedélye a vezetésre, hiszen cégünk képzett, tapasztalt, magyar anyanyelvű hajóvezetőt is tud biztosítani. A tengeren való hajókázás érzése semmivel sem hasonlítható össze: a friss, sós levegő, a ringatózás, a végtelen messzeség és a gyönyörű táj együtt felülmúlhatatlan élményben részesíti az embert.

A hajóbérlés Horvátországban lehet romantikus, páros program, de ajánljuk akár családi vagy céges rendezvényekre, baráti összejövetelekre, illetve bármilyen jeles esemény megünneplésére. A hangulat mindig nagyon jó, de természetesen a nyugodt kikapcsolódásra vágyók sem fognak csalódni! Az emberek többsége szívesen figyeli a tenger élővilágát, nézi a hullámokat vagy egyszerűen csak kémleli a messzi kékséget. A hajóbérlés Horvátországban nagyszerű választás lehet legény- és lánybúcsúkra, aki emellett a megoldás mellett dönt, biztos lehet benne, hogy egy igen emlékezetes nap elé néz!

Már maga Horvátország is különleges helyszín, ahol kedves emberek, gyönyörű városok és meseszép tengerpartok várják a turistákat. Ezt azonban még tovább lehet fokozni, mégpedig a hajóbérléssel Horvátországban! Hajóvezetőink kiválóan ismerik a területet, mindegyikük tapasztalt és rutinos hajós. Mellettük teljes biztonságban lesz a társaság, természetesen a biztonsági szabályok betartása mindenkire kötelező érvényű.

Szeretne Ön is részese lenni egy igazi tengeri kalandnak és hajót bérelni Horvátországban? Keresse fel honlapunkat, a www.sail-ing.hu weboldalt, ahol megtalálja a részleteket! Ha kérdése van, forduljon munkatársainkhoz az office@sail-ing.hu e-mail címen vagy a 06-30-397-2919-es telefonszámon!