oltási igazolás lefordítása

Szerencsére hosszú idő után lassan újból lehetővé válik a külföldi utazás akár turisztikai célból is. Városnézés, múzeumlátogatás, hegymászás vagy lubickolás a tengerben? Reméljük, hogy hamarosan mindenféle korlátozás nélkül elérhetőek lesznek ezek a tevékenységek, de egyelőre bizony szükség van hozzájuk arra, hogy igazolni tudjuk, hogy védettek vagyunk a koronavírus ellen. Az oltási igazolás napjainkban rendkívül fontos az utazáshoz, illetve egyes szolgáltatások igénybe vételéhez, de sok esetben szükséges az oltási igazolás lefordítása is.

Egyelőre nincsen egységesen szabályozva az utazás, ezért indulás előtt érdemes tájékozódni az egyes országokban érvényben lévő szabályokról. Van, ahova csak negatív PCR teszttel léphetünk be, van, ahol elfogadják a magyar védettségi kártyát, de gyakori az is, hogy szükséges a minden adatot tartalmazó oltási igazolás fordítása. Az oltási igazolás lefordítását hivatalos fordítóiroda végezheti, valamint az oltó orvos és a háziorvos adhat ki angol nyelvű igazolást. Utóbbiaknak azonban érthető módon erre nem igazán van kapacitásuk, ezért érdemes felkeresni egy olyan fordítóirodát, ami vállal ilyen szolgáltatást. Az oltási igazolás fordítása így gyorsabban elérhető, és nem okoz fennakadást az egészségügyi dolgozók munkájában.

Amennyiben megbízható céget keres az oltási igazolásának fordításához, jó helyen jár, ugyanis irodánkra kedvező feltételekkel számíthat! A fordítást, amit igénybe vehet határátlépéskor, rövid időn belül biztosítjuk, méghozzá elérhető áron, így nem kell tartania súlyos anyagi tehertől vagy attól, hogy ne kapná időben kézhez az iratot.

Ha szeretne többet tudni fordítóirodánkról, látogasson el honlapunkra, a www.itolmacs.hu weboldalra, ahol bővebb információt talál! Amennyiben pedig szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat vagy további kérdése merült fel az oltási igazolás fordításával kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a 06-20-933-4746-os telefonszámon vagy írjon nekünk az info@itolmacs.hu e-mail címre!